Loading...
Menu

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Juventus Soccer Schools. Το Ανατόλια παίζει μπάλα

 

Η σχολική χρονιά ξεκίνησε με καλά νέα για τους μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου. Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Juventus Soccer Schools (JSS) έχει μία καινούρια «έδρα»: το Κολλέγιο Ανατόλια.

Η αποκλειστική συνεργασία για την περιοχή της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στη διάσημη Ακαδημία Ποδοσφαίρου JSS και το Κολλέγιο Ανατόλια ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το ενδιαφέρον των γονέων και των εκκολαπτόμενων ποδοσφαιριστών ήταν μεγάλο από τη πρώτη στιγμή.

Η Ακαδημία Juventus Soccer Schools (JSS) είναι η μοναδική σχολή ποδοσφαίρου στην Ευρώπη που έχει το δικό της μοντέλο διδασκαλίας. Το συγκεκριμένο θεωρείται από τα καλύτερα στην Ευρώπη και έχει συγκροτηθεί με αυστηρές επιστημονικές προδιαγραφές, ενώ παράλληλα αποσκοπεί στη φυσική και προσωπική ανάπτυξη του κάθε παιδιού.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5 έως 16 ετών και η Juventus Soccer Schools πρόκρινε το Κολλέγιο Ανατόλια ως τον πλέον κατάλληλο χώρο για την υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος: τα δύο υπερσύγχρονα γήπεδα ποδοσφαίρου του Ανατόλια, το πλούσιο ιστορικό του σχολείου σε αθλητικές διακρίσεις και δραστηριότητες, και κυρίως η έμφαση που δίνει στον αθλητισμό – ως αναπόσπαστο κομμάτι της ολοκληρωμένης εκπαίδευσης των μαθητών- κατέστησαν το σχολείο της Θεσσαλονίκης ιδανικό συνεργάτη της JSS.

Οι μαθητές της Ακαδημίας προπονούνται στις άριστες γηπεδικές εγκαταστάσεις του σχολείου στα συγκεκριμένα τμήματα:

Παιδικό (Β’ και Γ’ Γυμνασίου), Προπαιδικό (Α’ Γυμνασίου και ΣΤ’ Δημοτικού), Junior (Δ’ και Ε’ Δημοτικού), Prejunior (Β’ και Γ’ Δημοτικού), Bambini (Α’ Δημοτικού και νήπια)  

Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο υπεύθυνος Τμήματος Φυσικής Αγωγής του Κολλεγίου Ανατόλια, Στυλιανός Καπνιάς, ενώ την εποπτεία του τεχνικού επιτελείου έχει ο γυμναστής του σχολείου, Θεόφιλος Χατζηστάθης. 

*Το JSS πραγματοποιείται στο Κολλέγιο Ανατόλια με τη συνεργασία των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα Γείτονα στην Αθήνα.


Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead